Tényleg nem ér semmit se egy emelt rajz érettségi?
Hallottam pár helyen ezt emberektől de nem tudom igaz-e...
(indokolt választ kérek megfelelő háttértudással)
Nem, nem. Nem ér semmit, de semmit. Még a közép sem ér semmit. Sőt! Hiába jelentkezel művészetis felsőoktatásban, ott sem nézik. Ott külön alkalmassági és gyakorlati vizsgát kell tenni, és az alapján kapsz pontot. Ha mérnökis képzésre mész, akkor sem kell hozzá rajz érettségi, ott alkalmassági vizsga van csak. Maga a rajz érettségi nem ér ott se semmit. Én még OKTV-ztem is rajzból se a mérnökin, se a művészetis fősulin nem kaptam meg a plusz pontot érte.
u.i.: elég k*cs*g módon adnak pontokat a műv. sulikban a rajzfelvételiken, de inkább hagyjuk , hosszú... .
szóval azon lívül ,hogy beleszámít a pontba semmit...ű
De lényegében más tantárgyat se néznének ha mondjuk infobol tenném az is annyit érne az a lényeg hogy legyen 1 a kettő közül nem?
ifo emeltből az lenne a gáz a programozáshoz fingom sincs a többit megtudnám 95%-osra csinálni. A rajzzal meg úgy vagyok hogy szeretem csinálni (most is azért jutott eszembe mert rajzolok >.<) művészettörténelemből fater részben tud segíteni mert töritanár a többit meg megtanulom.
Szóval ez a helyzet..
[link] ---> legjobbak a példaképeim >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!