Igaz 93 éves az illető de lehet valakinek 37 diplomája?
Én egyszerre csak egyre járok (jártam párhuzamosan is kettőre sokáig de nem jött ki jól), de én nehéz szakokra járok. Most szerzem a 7. diplomámat (plusz van doktorim is).
De van baràtom, aki egyszerre 4 egyetemre jár jelenleg is, két országban. Ha kutyaütő diplomákat csinálsz, vagy nagy átfedésűeket, akkor meg lehet csinálni.
Egy idő után annyi az ismétlés, hogy elismerteti a tárgyait az újabb szakokon és/vagy minimális tanulással lerakja a legnehezebb vizsgát is. Egyszer tanulsz analízis matek szakon, utána ezzel végigrobogsz az összes computer science, data science, statistics szak hasonló óráin, de még a közgazdaságtan analízis órai is megvannak. Stb. Stb.
A másik, hogy Amerikában, Hollandiában a mesterszakok csak egy évesek, így 37 újabb diplomát betolni csak pénzkérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!