Érdemes 4 évig tanulni optometriát az egyetemen?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e 4 évet szánni az orvosi diagnosztikai analitikus BSc optometria szakirányára? Mennyire keresett ez a szakma itthon és külföldön? Érdekelne nagyon, viszont nem tudom, mennyire jó ötlet hosszútávon. Köszönöm előre is!
El lehet helyezkedni persze. Ha máshol nem állami intézményekben, utána pedig atmesz egy magán kórházba ha mar lesz gyakorlatod.
En most vagyok negyedéves szintén optometriat tanulok. Jelenleg is dolgozok a szakmában egyetem mellett, most egy állami kórházban, de teljesen jó, akkor dolgozok amikor tudok és amikor tudok, és a fizu se rossz. Egyetem után is itt szeretnék maradni, teljes állásban már sokkal jobb lesz a fizetésem.
Az elejen ockodtam a levelezős képzés miatt, de egyébként így teljesen jó volt mert végig dolgoztam az egyetemi éveket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!