Magántanárként lehet a mostani korlátozások alatt személyesen tanítani?
Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 15:29
1/3 anonim válasza:
Rendszeresen tanulok magántanárnál és tanítok is online, és sokkal jobb így! Nem tudom mit tanítanál, de én megosztom az ipademről a képernyőmet, és azon rajzolok, vetítek stb. Még vírusmentes időben is jobb online, mint élőben.
2/3 anonim válasza:
Én nem vagyok hajlando személyesen tanítani, akinek nem jo az online, az keressen más tanárt. A gyerekem is online jár különorára. Biztosan lehetne személyesen is tanítani, a rendeletek erre nyilván nem térnek ki, de én nem kockáztatnék.
Nekem laptopom van, ott is megosztom a képernyőmet, Wacom táblára írok, azt látja a diák, meg hallja a magyarázatot. Teljesen jol működik.
3/3 anonim válasza:
Lehet, ha a család nem zárkózik el attól, hogy személyesen egy légtérben legyél velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!