Idén érettségizők hogy álltok a készüléssel? Tervezel továbbtanulni, ha igen akkor hova?
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 19:57
2/4 palfydanka válasza:
Én idén érettségizek, töriből emelten, így arra fordítom a legnagyobb energiámat, hogy az elég jól sikerüljön. Matekból még van mit pótolnóm, de a megoldott tesztek alapján az is alakul. Magyarból leginkább csak esszéket írok/verselemzést, megoldok 1-2 szövegértést, de komolyabban csak szóbelire/már ha lesz/ kell inkább tanulni. Ötödik tárgyam nyelv, abból is próbálok haladgatni. Én a Corvinus Egyetem Társadalomtudományi karára készülök. :)
3/4 anonim válasza:
Jól, bár van kis gyomorgörcsöm:D Én Szegedre jelentkezem, orvosira. :)
4/4 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nem tervezek főiskolai/egyetemi tanulmányokat, egész jól.
Magyarból 3-as, 4-es összejön. Töriből minimum 3 szintúgy, földrajzból és bioszból is 3-4 között állok az eddig gyakorolt tesztek alapján.
Aztán, hogy mi lesz majd kiderül de számomra nincs tétje így nem izgulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!