Szerintetek van eselyem a konyves kalman gimnaziumba?
a kozpontim 64 pont lett
a vitt pontok 47
a szobelim 42 lett
az ideglenes rangsoron 94. vagyok
real tagozatra jelentkeztem es hatodikos vagyok
Nem találok konkrétan reál tagozatot, így tisztázás képpen megjegyzem, hogy a budapest 4. kerületiről írok infókat.
Az általános tagozatra (D osztály): 28 embert vesznek fel, 2020-ban 76. (153p) helyről vették fel az utolsót. 2019-ben a 66.-ról(160p), míg 2018-ban a 72.-ről(172p).
Ezen kívül a sulinak 6.-os képzésből még természettudományos van, az elég messze áll a reáltól, így gondolom biztos hogy nem arra gondoltál.
Ha erre a sulira gondoltál, akkor sajnálom nem látok sok esélyt, hogy felvesznek.
Oh, biztos a fizika és kémia miatt hívja úgy anyud vagy nem tudom.
Akkor természettudományra 2020-ban (28 fős osztály) 61. helyről vették az utolsót 150 ponttal. 2019-ben (30fős osztály) 52. helyről vették az utolsót 158 ponttal. Míg 2018-ban (32fős osztály) 60.helyről vették fel 170 ponttal. A helyezésed alapján nem látok sok esélyt, ne haragudj, de azért szukolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!