Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg nem juthatok be...

Tényleg nem juthatok be egyetemre szakközép iskolából?

Figyelt kérdés

Direkt ügyvitel szakra jöttem, mert könyvelő szeretnék lenni.

A napokban viszont azt mondták nekem,hogy semmi esélyem mert tuti elb@szom az érettségit ha szakközépbe járok és akkor nem vesznek fel.

Igaz ez?

(Négyes-ötös tanuló vagyok)

2021. márc. 20. 21:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
20%

Baromság! Olvasd ezt el! A szakközépiskola sokkal jobb, mint a gimi.

Hajrá!

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..

2021. márc. 21. 01:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet menni csak nem biztos hogy fel is készítenek én szakgimibe jártam és egy emelt érettségire nem tudták felkészíteni de viszont ha szakkírányodnak megfelelően tanulsz tovább akkor a szakmai vizsgád kiváltja az emelt szintű érettségit
2021. márc. 21. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én szakközépiskolába jártam,a szüleim 6-7-8.os koromban váltak,addig kitűnő voltam,de a válás brutálisan megviselt,nagyon leromlott az átlagom,csak szakközépbe kerültem be.

Ott már összeszedtem magam.

Emelteztem is,angolból,97% lett.

Utána egyetemre mentem,közgazdász lettem és most egy nagy multinál dolgozom,ahova elvileg elég nehéz belerülni.

Ez mellett egy gimiből jött ismerős kibukott az egyetem 2.évében és most egy családi vállalkozásnál futár.

Tehát minden rajtad áll igazából.

Gimiből is lehet nagyot bukni és szakközépből is lehet a határ a csillagos ég.

2021. márc. 21. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!