Ha valaki egy biológia emelt érettségire csak az alapokat mélyíti el az hanyasra elég?
Jelentkeztem emelt bioszra de utólag rájöttem hiba volt. Rohadtul tömör a tananyag és minden más egyéb tantárgy mellett lehetetlen feladatnak érzem a felkészülést rá (nem, nem most kezdtem el de most jöttem rá, hogy a tanárunk eddig semmit nem tanított)
Szerintetek ha csak az alapokat sajátítom el (esetleg az alapokon belül egy nagyon kicsit mélyebbre nyúlok) hanyasra lesz elég?
Értem, köszönöm.
Egyébként szoktam csinálni emelt feladatlapokat, átlagosan 30-40% jön ki de nem az egészből hanem 80 pontból mert az esszé írást még nem gyakoroltam.
Egyetlenegyszer sikerült 64%-ot elérni de azt is csak 80 pontból számítva.
#6 Isten ments! Örülök ha megszabadulok a középiskolától.
Komoly terveim nincsenek, egy szakmát akarok szerezni, csak szüleim nyomására mentem bele a biosz emeltbe akik szerint örülni fogok én később annak ha lesz egy emeltem.
Mindegy, már jelentkeztem, úgyhogy késő.
Mindenesetre megpróbálom és ha nem megy akkor ősszel egy közepet már könnyen összehozok belőle.
#8 szerintem mostmár kár ezen aggódni, mert az érettségire jelentkezés már lezajlott. :D
Kérdező, tegyél meg mindent amit tudsz, ha utána nem fog neked kelleni úgysem számít a százalék, csak hogy sikeres legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!