Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Microsoft Teams-en hívásban a...

Microsoft Teams-en hívásban a tanár látja, hogy ki némította el?

Figyelt kérdés

2021. márc. 10. 22:24
 1/8 Cortez.felesege válasza:
84%
Ha jol emlekszem latja. Ne mutwolgasd a tanart mert nem szep dolog kulonmben sem. Ugy mondom mintha olyan alszent lennek amugy...
2021. márc. 10. 22:34
 2/8 anonim válasza:
74%
Mit megadtam volna annó egy ilyen gombért. XD
2021. márc. 10. 22:51
 3/8 metaxxa ***** válasza:
32%

A Teams-en a némítás a te mikrofonodra vonatkozik. Ha a tanár magyaráz, akkor simán némíthatod, hogy a nálad lévő háttérzaj ne zavarjon be. Az utcán utat építenek, vagy valami ilyesmi.

A másik, hogy te hallod a tanár magyarázatát, arra meg ott a hangszóródon a hangerőszabályzó, vagy az operációs rendszerben (Windows, Linux) is van hangerőszabályzás (utóbbit nem látja a tanár, e mikrofonod némítását viszont látja)

2021. márc. 13. 06:38
 4/8 anonim válasza:
74%
Le lehet kérni óra után a log-ot, szóval igen, látja. 3-mas pedig: Nem csak saját magad lehet némítani, hanem bárki mást is.
2021. márc. 20. 15:17
 5/8 anonim válasza:
25%
sajnos igen:c
2021. márc. 23. 16:31
 6/8 anonim válasza:
74%
Szerintem nem, de inkább ne kísérletezz.
2021. márc. 25. 10:16
 7/8 anonim válasza:
84%

A tanár nem fogja látni, hogy ki némította le közvetlen. Igen, van egy gyorsan elérhető log, de az csak a jelenlévők listáját adja ki. Ámde, hacsak nem random szervezésű teams meetingben van a tanórátok, hanem iskolai szervezésű, iskolai szerveren keresztül, akkor van Super User, aki szó szerint mindent lát amit a szervezet (iskola) tagjai csinálnak (ez alatt a privát beszélgetéseket, órákra belépéseket, aktivitást, továbbá azt is, hogy ki kit némított le mikor). Ez a személy általában a rendszergazda vagy infótanár, egy magyar vagy földrajz tanár sose fogja magától megtudni, hogy ki némította le.

De egyáltalán nem ajánlom hogy ilyennel b*sztassátok a tanárokat, mert egyébként sokkal rosszabb így tanítani, inkább hagyjátok hadd csinálja a dolgát ahogy tudja.

2021. ápr. 2. 08:17
 8/8 anonim ***** válasza:
NEM látja, én szoktam muteolgatniy utána meg ott veri a nyálát, hogy KI NÉMÍTOTT LE?!?!?!?!?! XDXDXD
2021. ápr. 24. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!