Gyakorlat nélkül pályakezdő pszichologuskent mire szamitsak?
Foleg szakmabeliek velemenye erdekelne.
Iden vegzek mesteren es meg mindig nem tudom mi erdekel igazan. Legyzivesebben klinikai szakkepzesre mennek de ugyse vesznek fel.
Nincs semmi a szakmai oneletrajzomban, nem onkenteskedtem es nem gyakornokoskodtam. Egyete alatt vegig vendeglatoskent dolgoztam hogy eltartsam magam.
Nem OTDK-ztam, a jegyeim ugyan eleg jok de az senkit se erdekel...tudom, hohy keson kaptam észbe 22 eves vagyok es meg semmit se tettem le az asztalra..:(
Miután kifejezetten kérte, hogy szakmabeliek válaszoljanak, így nyilván nem érted mi lehet a problémája.
Nem feltételezem, hogy nem érted a pszichológusképzés menetét, viszont aki ebben benne van, nem ajánlgatna random képzést és nem nevezne senkit akaratgyengének. Innentől kezdve teljesen felesleges személyeskedni.
Örülök, hogy szívesen segítenél másoknak és mondasz ötleteket, de bizonyos szituációkban nem érdemes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!