Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Levelező dietetika szakon mik...

Levelező dietetika szakon mik a követelmények? Mit vesznek nagyon szigorúan?

Figyelt kérdés
Kémiát és bioszt évek óta nem tanultam, lehetséges úgy is elvégezni? Az egész terület nagyon új nekem, nem tanultam még egészségügyben, de ez érdekelne... Mik a nehézségek, buktatók? Szívesen fogadnék tapasztalatokat.

2021. márc. 5. 20:41
 1/2 anonim ***** válasza:
96%
Ugyanazok mint nappalin van kémia: szerves szervetlen bioszrvetlen, biokémia élelmisazerkémia mikrobiológia anatómia élettan baromi nehéz. Ha nulla a biosz kémai ismereted el se kezd!
2021. márc. 5. 21:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
De menni fog, azért ez nem olyan kémia, mint a gyógyszerészeti. Az egyik barátnőm is oda ment, S ahogy látom neki tetszik, meg megy, pedig igazából fizikából emeltezett,(átjött az orvosiról).
2021. márc. 5. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!