Gazdalkodasi es management szakhoz felvennetek ti diakhitelt?
Figyelt kérdés
2021. márc. 5. 15:15
1/7 anonim válasza:
Én azt a szakot fél év alatt ott hagytam a francba, úgyhogy nem. 😁
2/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy melyik egyetem, mik a céljaim és mennék-e tovább mesterre. Ha konkrétan tudnám, hogy mit akarok vele kezdeni, akkor igen, de ha csak annyit, hogy az üzleti életben akarok elhelyezkedni vagy vállalkozni akarok, akkor nem.
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok és azért, mert rájöttem, hogy nem nekem való, túl sok volt az undi tágy (analízis, mikroökonómia, stb ) 😅 ennek már 13 éve 😱😱jesszus, de vén vagyok
5/7 anonim válasza:
Tulajdonképpen azok miatt a tárgyak miatt hagytad ott, amelyeknek a legkevésbé van köze a diplomához?
7/7 anonim válasza:
(1)Nem csak amiatt, a többi tárgy sem állt hozzám közel, meg igazából az egész szakra is azért mentem mert oda vettek fel csak sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!