OTDK-n muszáj részt venni az összes napon?
Figyelt kérdés
Láttam, hogy minimum 3 napos lesz a konferencia áprilisban. Muszáj mindegyik nap ott lenni? És amúgy (ha volt már valaki) milyen hangulatú ez a rendezvény? Lehet jófej emberekkel haverkodni, vagy mindenki "kocka"? Én közgazdasági szekcióba leszek, ha megyek...2008. dec. 3. 20:06
1/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó az OTDK. Annak idején hallgatóként is voltam, és mostanában tanárként is. Én biztos, hogy nem hagynám ki a helyedben. :) Nem mindenki kocka :D
-falcon-
2/2 anonim válasza:
Szia!
Én is bejutottam OTDK döntőbe. Én a néprajz, szociológia szekcióba leszek. Szerintem mindenképp érdemes eljönni...és Én abszolút nem vagyok kocka :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!