Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha érdekel a videószerkesztés...

Ha érdekel a videószerkesztés van valami egyetemi szak amit megéri elvégezni vagy inkább keressek egyből munkát?

Figyelt kérdés
Informatikai szakközepet végeztem és most gazdaságinformatikát tanulok egyetemen de ez a szak nem nekem való. Nagyon szeretem a videószerkesztést, egy ideje foglalkozom vele komolyabban, jó lenne valami tanács hogy merre mehetnék ezzel tovább. Előre is köszönöm a segítséget!

2021. márc. 2. 23:01
 1/1 anonim válasza:

Szia.

A meglátásom az, hogy szerint, ha komolyan akarsz vele foglalkozni, és Te magad is úgy érzed, hogy van hova fejlődnöd, akkor mindenféleképpen valami egyetemi szakot keress magadnak.

Azt hiszem, hogy: videóvágó, -montírozó a szak hivatalos neve. Gondolom Budapesten lehetnek a legtöbb ilyen foglalkoztatású szakok/szakirányok! Tehát, a Felvi.hu-n vagy valahol nézegess ilyen képzés indulásokat!

Én ezt javaslom! Remélem segítettem valamennyit.

Sok sikert!😌

2021. márc. 29. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!