Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek felvesznek ebbe a...

Szerintetek felvesznek ebbe a középiskolába végül?

Figyelt kérdés
Az ideiglenes felvételi rangsoron az egyik szakon 45., a másikon 36. vagyok. Igazából mindkettő tetszik, viszont az elsőbe szívesebben mennék. Szerintetek felvesznek az első szakra?

2021. márc. 2. 05:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Inkább a 36.osat próbálnám meg, 6-an biztosan kiesnek előled.
2021. márc. 2. 06:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az elsőbe szeretnél igazán, akkor az legyen első helyen.Hány főt vesznek fel?Szerintem oda is van esélyed.Nézd meg az oktatási hivatal honlapján, hogy tavaly hányadik volt az utolsó bejutó.
2021. márc. 2. 06:39
 3/7 A kérdező kommentje:
#2-es kérdező, tavaly 36. volt az utolsó bejutott az első szakon, 2019-ben pedig 49.
2021. márc. 7. 10:36
 4/7 A kérdező kommentje:
30 főt vesznek fel.
2021. márc. 7. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
2.vok.Pont a kettő között vagy.Szerintem mindenképpen azt írd előre amelyiket jobban szeretnéd! Remélem sikerül!
2021. márc. 7. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen,van esélyed. Nézd meg ezt a kalkulátort: [link]
2021. márc. 9. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd meg azt elsőnek, ahova jobban szeretnél menni. Ha nem vesznek oda fel, úgyis mennek a 2.-nak megjelöltre.
2021. márc. 16. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!