Passziváltassak vagy ne ilyen helyzetben?
Sziasztok.
Úgy adódott hogy következő szeptembertől szakot váltok, önköltségesre ahol tervezem is befejezni az egyetemet.
Jelenleg államin vagyok, a most februárban megkezdett félévem is államis.
Mivel már nem lesz szükségem a jövőben államis félévekre (nem tervezek másik szakot se Msc-t), megéri egyáltalán passziváltatni?
Diákigazolvány nem jár passzívon nekem pedig a vele járó utazási kedvezmények nagyon hasznosak illetve maga a diák miatt csomó kedvezményem megmaradna.
Szóval szerintetek maradjak aktívon és ne járjak be, vagy passziváltassak inkább?
Köszi a válaszokat!
Passziváltatnék, mert kb végig járna a diák: pár napja hosszabbították meg 90 nappal a veszélyhelyzetet, és ha jól láttam a veszélyhelyzet után még 60 napig érvényes a 2019/2020 vagy utána kiadott matrica.
És soha nem tudhatod mikor szeretnél még egyetemre menni, akkor pedig hiányozni fog ez az állami félév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!