Magankorrepetalast csak 1főre lehet vállalni ugyanarra az időponra?
Figyelt kérdés
Nem akarok inkorrekt lenni!Ugyanis volt olyan helyzet, amikor jottek volna 2-en, és inkabb lemondtam. Arra gondoltam, pl.egy fogorvosnal sincs egyszerre 2beteg.Jól gondolom?2021. febr. 24. 20:45
1/7 anonim válasza:
Ha a 2 személy ismeri egymást és ők akarnak együtt menni akkor ha mindketten kifizetik az egy órát, miért ne?
2/7 anonim válasza:
Hát ez szerintem akkor működik, ha ugyanazt kell nekik tanítanod, de akkor is kell szólni, mert ők azért fizetnek, hogy csak velük foglalkozz. Ha két külön anyagról van szó, akkor szerintem nem működik.
3/7 anonim válasza:
Matekból, fizikából működik. Az egyik gyerek feladatot old meg, a másikkal foglalkozol, majd cserélnek.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszi mindegyikotoknek!
2021. febr. 24. 21:17
5/7 anonim válasza:
Hát, az én volt tanítóm egyszerre akár 6 gyerekkel is tud foglalkozni, és akkor sem kap szívrohamot, hogyha különböző korúak és más-más tárggyal kell foglalkozniuk. És mindegyiktől beszedi az 1 órárért a pénzt.
Nagy mágus az öreg, az egyszer biztos.
6/7 A kérdező kommentje:
Ilyet helytelennek tartok, mert mindenkinek megoszlik a figyelme.Szerintem az pofátlanság. A 2elmegy, akár motiválhatják is egymast ha azonos korúak, de nekem az 1fő a megnyugtató
2021. febr. 27. 09:07
7/7 anonim válasza:
Ha egy szinten vannak ugyanazzal a céllal, és összeférnek karakterben, akkor nyilván, de akkor kevesebbet fizetnek egyenként. Nem zsebelheted be kevesebb rá jutó figyelemért ugyanazt az óradíjat. A fogorvosos hasonlatod értelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!