Hogyan birjam ki a sulit? (Több lent)
Figyelt kérdés
Utálok suliba járni
Ez az utolsó felévem, nyolcadikos vagyok és egyszerűen nem bírom ki
Csak pár ember miatt járok be az iskolába akik a barátaim
A szerelmi életem egy csőd
Minden héten történik valami amiben akár benne voltam akár nem mindig én jövök ki belőle rosszul
Úgy érzem az emberek számára egy jelentéktelen senki vagyok
Senki se foglalkozik velem senki se hallgatja meg az érzéseim senki se ért meg
Ezért egyébként antiszoc is lettem mert én egy baromi társasági ember voltam mostmeg mintha elvesztettem volna mindenen
Gimiben változtatni fogok mert ott senki sem ismer tiszta lappal kezdek mindent de addig még van pár hónap
Hogy birjam ki?
2021. febr. 23. 18:08
1/3 anonim válasza:
Hát a kamaszkort csak túl lehet élni. Kiegyensúlyozatlan vagy, de ez változni fog.
2/3 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy ez az utolsó éved. Kitartást, már nincs sok hátra!
3/3 anonim válasza:
Én is nyolcadikos vagyok. Én azért utálom a jelenlegi iskolámat, mert idiótákkal vagyok körülvéve. Egyszerűen nem tudok kivel barátkozni, mert senkivel sincs hasonló érdeklődési körünk, és egyszerűen nem vagyunk ugyanazon a szinten. Viszont én mindig emlékeztetem magamat arra, hogy az iskolába elsősorban tanulni járok. És én szeretek tanulni, vannak terveim, céljaim, és ez a fontos. Azt én is várom már, hogy végre átkerüljek gimnáziumba, mert ott azért remélhetőleg normálisabb emberekkel leszek körülvéve, és találok barátokat. Mert akármennyire is megvagyok egyedül, és tanulni járok az iskolába, azért néha elég rossz, hogy még soha életemben nem volt egy igaz barátom. A szerelmi élet pedig ilyen korban szerintem még teljesen mindegy. Engem amúgy sem érdekel a szerelem, csak időpazarlás. Ilyenkor még nem kell “szerelmi élet”, eleve ez olyan gyerekes, hogy erről panaszkodik valaki, nekem az agyamra mennek az ilyenek, meg ez a “senki se hallgatja meg az érzeseim, nem ért meg a világ” ez is ilyen tipik tinipanaszkodás. Ez annyira az agyamra megy. Én is sokszor érzem úgy, hogy semminek nincs értelme, miért vagyok itt egyáltalán, mi célja van ennek, vagy éppen az emberek butaságán, szűklátókörű, idióta viselkedésén húzom fel magam. Vagy a világ kegyetlensége, romlott gonoszsága borzaszt el. De mégsem mondom el a gondolataimat, érzéseimet senkinek, nem nyavalygok, nem panaszkodok. Ráadásul tudom, hogy másnak sokkal rosszabb. Valakinek nincs ideje az élet kérdésein filozofálni, mert agyonlövik egy háborúban. Szóval ez van, megyek tovább... te is csak bírd ki. Ez az utolsó év, viseljük el, bírjuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!