Akik 1985-2002 között születtek milyen iskolát végeztek el?
Figyelt kérdés
2021. febr. 16. 16:22
11/18 anonim válasza:
"1996-ban születtem.
Jelenleg 2 alapképzést végzek. Egyiket jövőre fejezem be.
De van idegenforgalmi okj-m"
8as válaszoló, hogy tudsz egyszerre 2 alapképzést végezni?
Nem ütköznek a 2 képzés órái?
Tudsz rájuk tanulni eleget, így hogy 2 szakot csinálsz?
12/18 anonim válasza:
1997-es vagyok, most végzem a masterképzés utolsó félévét.
13/18 anonim válasza:
Én 2002-es vagyok.
Tavaly végeztem szakgimnáziumban, most csinálom a ráépülő OKJ-t. Végzek májusban, aztán szeptemberben egyetem feltéve ha bekerülök.
14/18 anonim válasza:
1998-as
Most fejeztem be a mesterképzést.
15/18 anonim válasza:
2000. elvégeztem a gimnáziumot (közben nyelvvizsga és autósiskola, tehát jogosítvány), 2022-ben diplomázok alapképzésen a felsőoktatásban, ha minden jól megy. :)
16/18 anonim válasza:
2000-es vagyok, harmadéves alapszakon. Ha minden jól megy, az őszi félév lesz nekem az utolsó, és jövőre végzek.
F
17/18 anonim válasza:
1998-as vagyok, van egy alapképzéses diplomám, szeptembertől mesterre megyek. Feltéve persze, hogy fel is vesznek, de bizakodom :)
18/18 anonim válasza:
2002. Most fogok érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!