Hülyeség 30 évesen jelentkezni bölcsészettudományi képzésre?
Én 31 évesen kezdtem a mérnökinfót, nem igazán érdekelt más véleménye. A tanárok kifejezetten normálisak velem, a csoporttársak között is van jópár ember, akikkel jóban vagyok, de a többiek részéről sem látom, hogy annyira kinéznének.
Bár elég sokat tanulok, így a többieknek tudok segíteni, a tanárok meg látják a szorgalmam, lehet ez is hozzátesz.
Szerintem ne hallgass senkire, csak magadra! Nekem a szüleim folyamatosan azt mondták, hogy nem vagyok olyan okos, hogy elvégezzek egy infót/mérnökit, ezért egy elég gyenge szakot végeztem, és egész egyszerűen csak szenvedtem ezidáig. Dolgoztam, egész jól kerestem, de tényleg belül szenvedtem.
Jelentkeztem, és így 10 évvel később is megállom a helyem (ezek szerint 10 éve is ment volna...), és olyan boldog vagyok, mint még soha.
Szerintem bármilyen szakkal el tudsz helyezkedni, ha hozzáteszed azt a pluszt, amivel te jobb vagy a többieknél, így én nem ez alapján választanék. De ha te esetleg nem vagy ennyire céltudatos, akkor tényleg azt válaszd, aminél könnyű látni a "végét", hogy hogy tudsz belőle pénzt keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!