Szerintetek lenne esélyem bekerülni?
Sziasztok! Idén írtam a központi felvételit és elég siralmas lett. Egyébként jó tanuló vagyok,de mindössze 45 pontot értem el. Az átlagom: 5.: 4,9
6.: 4,9
7.: 4,6
8. félév.: 4,4
Szerintetek így lenne esélyem bekerülni ezekbe a gimnáziumokba/ szakközépiskolákba?
Ady: dráma vagy német szak
Csokonai: német vagy általános
Bethlen: Turisztika vagy Menedzsment
Medgyessy: tánc vagy általános
Szent József: általános vagy német
Előre is köszi a válaszokat!
Az Ady előző évi ponthatárait meg tudod itt nézni:
* lemaradt a kérdőjel
*?
Én jelenleg a Szent Józsefbe tanulok már 5. Éve.Az a tapasztalatom,hogy oda mindenkit felveszenek,szóval ezen igazán nem kell aggódnod,ott biztos lenne helyed.
Engem ugyan az Adyba is felvettek,de végül kiiratkoztam (hosszú sztori),pont drámára vettek fel.47 pontos lett a központiaim,viszont az átlagom jó volt,és tehetségem is volt/van úgyhogy a végére végül is de becsusztam,egyébként a központi nem minden,én úgy gondolom az Adyba sokkal jobban hajaznak a szóbelire,mint a tanulmányi eredményekre,mert ugye a drámásokról nem arról híresek,hogy a legjobb tanulók szóval...
Szia!
Felvettek az Adyba?
Én most írtam felvételit és 44 pontos lett:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!