Milyen IT képzést válasszak kezdőként?
Figyelt kérdés
33 éves vagyok, van két másik végzettségem, de váltani szeretnék.
Angolul társalgási szinten beszélek, tudom, hogy ehhez kell majd a magasabb szint.
Aki ért hozzá, melyiket ajánlja ami viszonylag könnyebben tanulható?
Gondolom, hogy sok múlik az oktatón is, de elöször ki kellene választanom magát a tanfolyamot.
2021. jan. 29. 06:18
1/3 anonim válasza:
Nincs olyan hogy könnyen tanulható. Mindenkinek más terület fekszik. Mi érdekel az informatikán belül? Ha csak így vágsz bele akkor az nagy bukás lesz konkrét célok kellenek már a legelején.
2/3 anonim válasza:
Te is csak a pénz miatt akarsz ezzel foglalkozni... Látszik, hogy amúgy magasból szarsz bele. Szánalmas.
3/3 anonim válasza:
A párhónapos tanfolyamok hosszútávon használható tudást nem fognak adni, ezeket én nem erőltetném. Ha viszont érdekel a téma, guglizz ingyenes kurzusokra, elég sok van. Olvass el pár cikket, hogy mivel érdemes ismerkedned, merre érdemes orientálódnod, arra is fognak iránymutatást adni, hogy hol keresgélj ingyenes tananyag iránt. Aztán hajrá! Ha még komolyabb az érdeklődés, és a sok matematika sem riaszt el, akkor meg iratkozz be egy proginfó vagy mérnökinfó szakra (azért vigyázz, lényegesen nehezebb, mint a tanfolyamok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!