Mi van akkor ha nem tudom teljesíteni az 50 óra közösségi szolgálatot?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy alap esetben nem meheteknék érettségizni. Elég rosszul állok az óraszámmal, a fele van meg kb, 11. osztályos vagyok, év elején egyeztünk meg tanárokkal hogy hetente megyek ide-oda közösségi szolgálatra, de a vírus miatt ez abbamaradt, és nagyon nem is tudok más helyet ahol kaphatnék. Ilyenkor lehet egyáltalán közösségi szolgálatot végezni(vírus alatt)? Mert akkor lehet beáldozom a nyaramat erre...2021. jan. 28. 11:11
1/6 anonim válasza:
Uuu ez engem is érdekelne. Ugyanebben a helyzetben vagyok.
2/6 anonim válasza:
Akkor nem tudsz érettségizni. Most vagyok 12.-es, most tudtam le az utolsó óráimat, nem igazolja le nekünk az iskola, önállóan kell megoldani. Nem veszik figyelembe a vírushelyzetet.
3/6 anonim válasza:
Nálunk mindenféle szirszarért kapunk (pl. megyünk iskolába fát ültetni, ilyesmi), nehéz így vírushelyzetben, de ne aggódj, van még időd :)
4/6 A kérdező kommentje:
nálunk nincsenek ilyen könnyen szerezhető órák sajnos :/
2021. jan. 29. 14:08
5/6 anonim válasza:
En oszinten szolva ismerosok altal szereztem meg a javat. De pl konyvtarban, ovodaban dolgoztak a tobbiek
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!