Mehetek-e érettségizni ha angolból megbukok?
Figyelt kérdés
Az osztályfőnököm azt mondta hogy egy tantárgy esetén még lehet menni de azt nem tudom hogy fő tantárgy esetén mi van2021. jan. 27. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Angol
Érettségi
Tantárgy
Főtantárgy
Bukás
Vizsga
7 szavazat
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy változtak-e a szabályok tavaly óta, de nálunk egy ember bukott matekból, így Ő előrehozottként csinálta meg a másik 4 tantárgyat. Míg amiből bukott azt pedig az őszi vizsgaidőszakban érettségizett le.
2/3 anonim válasza:
Mehetsz, csak angolból nem. És ha sikerül is minden, akkor se kapsz teljes érettségit, csak ilyen tanusítványokat a tárgyakból (ha jól tudom), majd ha angolból is megcsinálod később, akkor kapsz érettségi bizonyítványt.
3/3 anonim válasza:
Ha buksz egy tárgyból 12-ben, akkor nincs meg a 12.-éved.
Érettségi feltétele, hogy van teljesített, legalább 2es érdemjegyed minden 12-es tárgyból. Egyébként előrehozott érettségi, de csak a legvégén kapsz hivatalos bizonyítványt. Ha pedig újraérettségizel, egy érettségi bizonyítványba betehető tanúsítványt kapsz a különbözetről az új jegyeddel, úgy tudom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!