Vegyészmérnöki gyakornoki tapasztalat egyetem alatt?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e arra lehetőség, (és ha igen hol) hogy egyetemi tanulmányaim alatt szerezzek valami tapasztalatot amit később hasznosítani tudnék? Találkoztam a duális képzéssel,jó is lenne, de oda csak első éveseket keresnek akikkel végigcsinálják azt a pár évet, ha jól tudom (javítsatok ki nyugodtan ha nem).
Elsősorban a gyógyszerészet/gyógyszergyártás érdekel, de bármire nyitott vagyok a szakon belül!
Ja és mivel a Debreceni Egyetemen tanulok, így Debrecen környékén keresem mindezt.
Ha tudtok valamit, kérlek segítsetek, én nem találok semmit ezzel kapcsolatban...
Vegyésztechnikus
Servier Kutatóintézet Zrt.
Budapest, III. ker. Záhony u. 7. Graphisoft Park
Eredeti gyógyszerhatóanyagok kutatásában való részvétel, szintetikus szerves kémiai feladatok elvégzése. Szerves kémiai szintézisek megvalósítása, analitikai jellemzése és dokumentációja. A megfelelő informatikai adatbázisok és eszközök kezelése.
Termelési referens
MEDYAG KFT.
Debrecen
Termelési tevékenységekben való részvétel, azok előírás szerinti dokumentálása (vérkészítmények feldolgozása, tisztatéri laboratóriumban) A termelési tevékenységekhez kapcsolódó ún. gyógyszeripari támogatási feladatokban való részvétel és azok előírás szerinti dokumentálása Kutat...
nem rendelkezem vegyésztechnikusival, ezek mind olyan munkák, amiket a szak elvégzése után talán elvégezhetek... Én kifejezetten olyat keresek, ahol egyetemistákat keresnek (nincs végzettség, nincs tapasztalat)
Mindenesetre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!