Kinek hány pontos lett a 6. osztályos központi felvételije? És melyik suliba akartok jelentkezni?
Figyelt kérdés
#felvételi #központi felvételi #központi írásbeli #2021 felvételi #6. osztályos felvételi #6. osztályos központi felvételi
2021. jan. 26. 16:00
1/7 anonim válasza:
Bethlen gimi
Magyar 38 , matek 32
2/7 anonim válasza:
12 évesen kvára nem szabadna a gyakorin lógnotok.
3/7 anonim válasza:
Hat tavaly irtam, de magyar: 35 es matek: 20. Nem egy jo pont, de a Moricz Zsigmond gimnaziumba akartam jelentkezni, es fel is vettek, csak nem mentem vegul at.
4/7 anonim válasza:
Kecskeméti Katona gimibe
Nyelvtanom 31
Matekom 26
Remélem föl vesznek bár nem sok reményt fűzök hozzá🤕
6/7 anonim válasza:
Pécsi nagy Lajos gimnázium
Matek 18
Magyar 29
Nem túl jó de a szobelin talán feltudom magam húzni és a félévim meg a tavaly evvegim is rohadt jó lett szóval bizakodok. Ha megsem, akkor a Janus is ott van még meg a Kodály is 🤠
7/7 anonim válasza:
Tudom, "régi" kérdés, de nyolcosztályos gimnázium; magyar: 35 pont, matematika: 28.
Azévi átlag magyarból: 31, matematika tantárgyból: 21.
Engem 24-ként vettek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!