Miért nem hozza be a Neptun a tárgyakat? Szabvál, kötvál? Milyen tárgyakat érdemes felvenni, ha btk-ás vagyok? Hányat lehet felvenni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 06:22
1/16 anonim válasza:
A szakod mintatanterve szerint érdemes haladni, amit megtalálsz a kar honlapján.
2/16 anonim válasza:
Igaza van. Fontos még, hogy a mintatervben szereplő kódok alapján vedd fel, mert lehet egy tárgyat több kódon is meghirdetnek - bár nem tudom nálatok ez hogy van.
3/16 anonim válasza:
mcdonalds hamburger sütés tárgy nincs véletlenül :D mostanában nem fincsi a bölcszészek által csinált burger
4/16 anonim válasza:
Na csak idetévedt egy szellemi dögkút. Ez a mekis szöveg nagyon eredeti, gondolom most jobban érzed magad.
5/16 A kérdező kommentje:
#3 hmm, tényleg nem vagy valami eredeti. Ha a szakmádban elismert lennél (már ha van) és lenne életed, valószínűleg nem itt rontanád a levegőt. 🤷
2021. jan. 26. 14:11
6/16 anonim válasza:
Kedves 4es válaszoló és kérdező le lehet pontozni nyugodtan de attól még továbbra is büfészak a bölcsészet és semmmire sem jó nem úgy mint a pl a mechatronikai mérnöki szak ahova én járok.
7/16 anonim válasza:
Nagyon örülök a véleményednek, mantrázd csak, ha ez csökkenti a frusztrációdat.
Azért az sokat elárul a témával kapcsolatos tudásodról, hogy a "bölcsészet"-et, mint "büfészak"-ot emlegeted. Azért egy gyors google kereséssel rájöhetnél, hogy ez nem egy konkrét szak, hanem egy összefoglaló neve sok területnek/szaknak.
Egyébként meg nem mindegy, hogy mások mit kezdenek az életükkel? Kérdező feltett egy egyetemi adminisztrációval kapcsolatos kérdést. Erre idejösz és mint egy hülyegyerek beleüvöltesz valami ide nem tartozót.
8/16 A kérdező kommentje:
#6 és én melyik szakra járok? Fogalmad sincs. Btk-on azért akadnak hasznos, piacképes szakok.
2021. jan. 26. 16:44
9/16 anonim válasza:
Piacképes szakok BTKn na lássuk csak a tanári, meg a nyelvi szakok érnek valamit a többi viccnek is rossz 😂😂😂😂
10/16 A kérdező kommentje:
Nyelvin vagyok, köszöntem szépen, kellemes estét neked!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. jan. 26. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!