Na. Megvolt a központi. Szekszárd I. Béla?
Húgom megírta a központit, azt mondja a matek siralmas lett, ott ha 10-12 pontot összekapart.
A magyarjára így nézegette, azt mondta, az jól sikerült neki, 30-35 pontra számít.
Tavaly év végéről visz 20-20 pontott, mondjuk 20at.
Most félévről 22őt.
Ez így 42, és elvileg 2x számolják, 84.
Plusz 45 körül a központija.
Kerekítve 130 pontot visz.
És most teljesen arra van rá izgulva, fel veszik e így, humán-idegen nyelvre.
Szóval ez lenne a kérdésem, van esélye bekerülni?
Vagy inkább ne reménykedjen?
#1 ?
#2 Azt hiszem 200 (??)
Habár ez kérdéses.
Sajnos az iskola oldalán nem találtuk, pedig még engem is befogott a húgom, hogy nézzem meg.
És köszi.
Azért még várogatom itt a válaszokat, hátha valaki tudja
már nem azért de a jól sikerült 30-35 pontot takar manapság? :(
nem tartom magam egy okos embernek, 4 éve írtam a felvételit, de simán megírtam 45 pontra a magyart
A mostani magyar egyeltalán nem olyan volt, mint az előző évi. A feladatok szövege egészen hosszú volt. Sokan azt mondták kevés volt rá az idő.
A húgom ahhoz képest is gyenge tanuló, ráadásul adhd gyanúval volt felmérésen, most arról várjuk a hivatalos papírt.
Tudom, nem mentség.
Viszont nehezen tudott koncentrálni a hosszú szövegre, és a fogalmazásra.
Így nekünk igen, mint utólag kiderült 38 pont összesen, magához képest azért jó eredmény.
Így visz majd 123-4 pontott, ez neki nagy boldogság.
Így persze, lehet neked meglett a 45 pont, de az 4 éve volt, és nem a húgom vagy ^^
Na. Majd megtanulom leírni.
*adhd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!