Szerintetek február 1-jén vissza kell menni a középiskolákba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ti mit gondoltok, vissza kell majd menni? Igen,tudom, hogy ezt senki nem tudja még, csak a véleményekre vagyok kíváncsi. Ha lehet akkor indokoljátok is meg, de persze az is jó ha csak annyit írtok hogy igen vagy nem.
Ja és , ha úgy gondoljatok, hogy most még nem megyünk vissza, mikorra várható szerintetek? Szavazhattok is :)
2021. jan. 23. 20:26
11/11 anonim válasza:
Persze,igazatok van,nem is azért írtam, énis jól megvagyok online meg minden hét kedden be lehet járni felkészítőre, csak ugye ezen gondolkoznak Orbánék, de az én véleményem szerint halott ötlet, eleve kevés a vakcina, és még rengeteg a veszélyeztetett és krónikus beteg,meg megint az utolsó pillanatba nyögik be hogy esetleg menni kell, elég nehéz lenne az át állás, mind a diákoknak mind a tanároknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!