Elrontottam a felvételit, mi legyen?
Figyelt kérdés
Tanácstalan vagyok, csak 60-70 pontos lesz, max 75. 4.8as volt az átlagom, nem tudom mit tegyek. Esetleg tudnátok ajánlani olyan sulikat, amik angol nyekesek? Pesten, a nyugati korul2021. jan. 23. 19:43
1/9 anonim válasza:
Nem a teljes átlagod számít, néz utánna az adott iskolában mit vesznek figyelembe. A tesi, tech., ének, rajz, info, etika stb nem számít bele.
2/9 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem olyan rossz eredmény, egész jó gimikbe be lehet vele jutni. Nyilván nem az Eötvösbe vagy ilyesmi, de sima jó gimikbe igen.
Melyik suliba készültél?
3/9 A kérdező kommentje:
Kölcsey Ferenc angol nyek
2021. jan. 24. 00:52
4/9 anonim válasza:
Szerintem a Kölcsey még esélyes lehet, ha mondjuk 70 felé közelít a pontod. Mindenképp írd be. És írj be más tagozatok at is a Kölcseyn belül, amit el tudsz képzelni meg a lényeg, hogy azért nézz még legalább 2-3 iskolát, amit el tudsz képzelni, mert akkor nyugodtabb leszel, ha tudod hogy a Kölcseyn kívül is jó helyek vannak.
5/9 A kérdező kommentje:
Tudnátok mondani?
2021. jan. 24. 16:29
6/9 anonim válasza:
Petőfi, Színyei, Szent-Györgyi Albert, Kosztolányi Pl.
7/9 bbmarta válasza:
Újbudai Széchenyi se rossz! Ha megvan a 7 pontod, szóbelizni sem kell! Sokféle tagozat van, családias gimi, sok lehetőséggel, programmal, jó környéken!
8/9 A kérdező kommentje:
7 pont??
2021. jan. 29. 15:57
9/9 bbmarta válasza:
Lemaradt egy 0, bocsi... 70 ponttól nem kell szóbelizni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!