Hogy érzitek, hogy sikerült a központi? 2021
Figyelt kérdés
Számomra kicsit mintha másabb lett volna az eddigi mintákhoz képest. Fogalmam sincs hány pont lesz a végleges de nekem ez most nem ment szerintem valami fényesen :D2021. jan. 23. 14:15
3/29 anonim válasza:
Így tizedikesként visszanézve az összes felvételi könnyű volt, nem értem miért sírnak az emberek hogy nehéz. A magyart egy majom megtudná írni normálisra, a matekra meg nagyon kicsit kell a képleteket átnézni, mert minden évben ugyanolyan feladatok vannak más adatokkal. Aki ezeket nem tudja normálisan megírni, az később sehogy sem fogja megérteni az ötször komplexebb dolgokat.
4/29 anonim válasza:
Szar lett, a javítókulcs alapján 70 pontnál alig lesz több.
5/29 anonim válasza:
A magyar az kuka: ~30p
A matek az elmegy :40-45p
6/29 anonim válasza:
Nagyon szar lett. Imádkozom a 70 pontért.
8/29 anonim válasza:
egyébként szerintem nagyon könnyű volt ez a feladatsor de az embert elviszi a stressz. Nekem is a stresszelés miatt 50-55 ponttol nem lesz több
9/29 anonim válasza:
#8 persze, ha nem élesben lett volna, mindenkinek könnyebb. sajnos olyanokat rontottam én is, amit amúgy tudok
10/29 anonim válasza:
Amúgy lehet fél pontot kapni? Hogy pl egy pontot kapunk 2 szó beírására én viszont csak egyet írtam be jól. Ilyenkor jár a fél pont?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!