Ha elhasználtam az összes (12) állami félévem alapszakon, de jelentkezem osztatlanra, ahol 14 félév van ingyen, akkor az első két félév ingyen lesz?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 14:24
1/13 anonim válasza:
Csak 10 félévet meghalado osztatlan képzésre jár 14 félév pld.az orvosi de pld. a jogra nem
2/13 A kérdező kommentje:
Osztatlan tanárira is jár.
2021. jan. 21. 14:57
3/13 A kérdező kommentje:
De egyébként sem ez volt a kérdés, a jogszabályt én is el tudom olvasni.
2021. jan. 21. 14:57
4/13 anonim válasza:
Jár a két félév, ha a 14 féléves képzésen veszel részt.
5/13 anonim válasza:
Egy egyszerű 3 éves képzés neked 6 évig vagy tovább tartott, hát nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. És mondd azzal az okos buksiddal csak nem tanár akarsz lenni?
6/13 anonim válasza:
5.! Biztos nem 1 alapszakot végzett, mert arra nem jár 12 félév támogatott!!
7/13 anonim válasza:
Dehogynem ha többször is nekifutott..
9/13 A kérdező kommentje:
#5 Senki sem mondta, hogy egy alapszakot végeztem. Két diplomám van. Bár amúgy sem kérdeztem a véleményed. Jl
2021. jan. 21. 16:02
10/13 anonim válasza:
Igen jár a kettő ingyenes félév.
Megkérdezhetem, hogy milyen diplomáid vannak és most milyet szeretnél? ( Kíváncsi vagyok )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!