Nő vagy férfi vezetés oktatót válasszak?
Nemsokára elkezdem a vezetést, viszont nő létemre nem tudom, hogy melyikkel járnék jobban.
Lehet, hogy csak az én fejemben létezik ez, de számomra eleinte evidens volt, hogy nő oktatót választok, a nőket mindig is előnyben részesítettem, ha ilyesmiről volt szó, bizalmatlanabb vagyok egy felnőtt (adott esetben idősebb) férfival szemben. Ott van az éjszakai vezetés is, na meg előfordul gondolom hogy valamilyen testi kontaktust kell létesíteni az oktatóval, gondolok itt pl. arra, hogy megmutatja a diáknak, hogy kell tartani a kormányt (banális példa :D) stb.
Szóval főleg a nők/lányok véleménye érdekelne, akik férfi oktatót választották. Volt bármi féle konfliktus, incidens a férfi viselkedése miatt? Nem mászott rátok, nem fogdosott illetlenül, nem lépte át a határt, nem kezdett ki veletek?
Gondolom azért ha ilyen történne, akkor már az illető nem dolgozna ott, de ki tudja...
Mindenesetre szeretném tudni, hogy van-e alapja a bizalmatlanságomnak vagy nyugodtan válasszak férfi oktatót. Aki szóba jöhetne az én sulimnál, azok inkább ilyen 40-60 éves férfiak.
És az is érdekelne, hogy egyébként egy nő oktató is van-e olyan jó mint egy férfi, gondolok itt a vezetésére, türelmességére, segitkészségére, tehát ilyen szempontok alapján is melyik nem a jobb?
22/N
"nem fogdosott illetlenül"?
Miért, illendően is lehet fogdosni egy tanulót? :)
Mi ez a fogdosás mánia?
Annyit mond, hogy"egész tenyérrel fogja, ne két ujjal" vagy azt hogy "9 és 3 óránál legyen a keze" vagy azt hogy "kanyarból kifelé jövet csúsztatni kell a kormányon tenyeret" stb.
Magyarul mondja, mit kell ezen egy felnőttnek megmutatni?
Tudom lassú felfogású vagyok. ;)
#17.
"... a tett halála az okoskodás"
/Madách/ ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!