Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hol lehet venni ilyen tolltart...

Hol lehet venni ilyen tolltartót, akár neten?

Figyelt kérdés

Kislányomnak szeretnék venni egy tolltartót, ő szeretne nagyon olyat - most megy elsőbe -, ami főként lila, bíbőr és fekete színből áll. Pillangók vannak rajta, meg ilyesmi.

Esetleg Pesten valaki valamilyen áruházat tud? Esetleg valami webcím, ahol lehet nézegetni, és rendelni?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2010. aug. 14. 21:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem megjetek el egy írószerbe és nézzetek ott. Nem mondom hogy pont ilyet fogtok találni, de én rengetegszer látok olyat amin pillangók vannak, meg hasonló szinek.
2010. aug. 14. 21:50
 2/3 anonim ***** válasza:

esetleg hipermarketek írószer része.

(óó a mi időnkben volt 3 féle és örültünk ha egyáltalán választhattunk...)

2010. aug. 14. 21:52
 3/3 Doriiisss ***** válasza:

Nem sok mindent találtam így, de amiket találtam berakom.

[link]

[link]

[link]

Amúgy az egy dolog, hogy ő ezt elképzelte, de elsősöknek a tanítónénik általában megszokták mondani, hogy milyen alakút vegyenek. Tehát ha találsz is ilyen tolltartót, de csak hengeresben akkor sem tudja majd használni, mert nem boldogul majd vele, mert még kicsi. Kis gyerekeknek kihajthatósat szoktak adni.

2010. aug. 15. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!