Ha én a MySQL-t ismerem és tudom használni,érdemes emelt info érettségin a Libre Office-t használni MySQL motorral,vagy készüljek inkább rá access-ben?(amivel csak nagyon régen volt dolgom)
Figyelt kérdés
Eltérő véleményeket olvasok azért kérdezem ,de nekem az első verzió tűnne logikusabbnak. Nehezebb így,vagy miért mondják páran,hogy accessben érdemesebb ?2021. jan. 14. 00:15
1/1 anonim válasza:
Úgy látom technikailag lehetséges LibreOffice-t használni. Ennek ellenére az a véleményem, hogy készülj fel Accessből, mivel az Interneten fellelhető gyakorló feladatok 100%-ban ebben vannak megoldva, és az ilyen nagy horderejű vizsgákon nem érdemes egyénieskedni. Van még időd bőven begyakorolni. Az SQL része ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!