Most, hogy hivatalosan is megjelent a brit vírusvariáns, mi lesz az iskolák sorsa hosszabb távon?
Mert az volt a duma, hogy az új variás veszélyes a fiatalokra is, de szerencsére nincs itthon.
Hát most már van.
Magyarországon is megjelent a koronavírus brit mutációja
Akkor így a valós feb-1 nyitás fel se merülhet?
60-70%-os átoltottsági arány kell ahhoz, hogy meglegyen a nyájimmunitás, de mivel még közel sincs elég vakcina és a cél a 3. hullám elkerülése, így kétlem, hogy lenne iskola tavaszig.
persze 2 hét alatt addig bármi lehetséges, de nem hinném, hogy megkockáztatnák
Nehezen kérdezhetem ezt meg két hónapja mert MAI A HÍR.
Két hónapja még a variáns maga se létezett.
"Látom nagyon nem akarsz iskolába járni,"
És ez a vágyam erősen sanszosan úgy márciusig, de lehet még tovább teljesül is.
"60-70%-os átoltottsági arány kell ahhoz, "
Na ha ez kell az iskolanyitáshoz, akkor szeptemberben se megyünk be.
Legalábbis azt mondják, hogy megjelent. Én biztos voltam benne, hogy azt fogják mondani.
Ha figyelted jól az előzmáényeket, a forgatókönyv következő részét előre sejtheted. Most kitaláltak egy félelmetes mutánst, mert a jelenlegitől nem fostak be annyira a tömegek, hogy egymást taposva rohanjanak oltatni magukat.
Az iskolákat nem fontos kinyitni, úgyis az ostoba, irányítható kétfilléres, közmunkás réteg terjesztése a cél. Nem csodálkoznék azon sem, ha csak oltással lehetne látogatni az iskolát. Mondjuk ez engem őszintén nem zavar, nekem oké, munka mellett könnyebb folytatni az online oktatást.
Nyugi, amint lesz elegendő vakcina és az ehhez megfelelő beoltott akkor lesz nyájimmunitás és mindenki mehet vissza a suliba.
Muhahahahaha!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!