Varrónőnek hol lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van értelme annak tanulni?2010. aug. 14. 16:45
11/14 anonim válasza:
Ezt nem értem..,egy varrónőnnek hogy mehet tönkre az élete abban hogy varr egy cégnél???
12/14 anonim válasza:
Hát,én is tudnék mesélni. 3 éven keresztül a nyári gyakorlatom,majd az évközi gyakorlatom ami 1 hét volt suli mellett egy nagy cégnél töltöttem. Másutt is kell hajtani,de itt...semmibe nem nézték az embert,semmi se volt jó. Teljesítményben kellett dolgozni. Tanulóként is azt várták el hogy profi módon dolgozz. Kérdező,jobban jársz,ha tanulsz valami mást. Varrogatni hobbi szinten is lehet,saját kedvedre. De megélni ebből nem lehet. Régen sokkal több nagy cég volt,vállalkozás,de sajnos sok tönkrement. Nincs kereslet rá,olcsóbban kijön az ha az emberek üzletben veszik meg a kész ruhát.
13/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Vagy ha annyira szeretnéd ezt a hivatást kitanulni,akkor szakközépbe menj! Ott 4 év után kapsz érettségit+ 1-2 év ha maradsz technikumon. Akkor megkapod a szakmát is. De ugyebár kevesebb gyakorlatod lesz,mert ott maga az elmélet a lényeg. Sok sikert! Ha van kérdésed akkor szívesen válaszolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!