Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Halásztelki Bocskai István...

Halásztelki Bocskai István gimiről vélemények?

Figyelt kérdés
Mennyire erős suli? A tanárok, közösség is érdekelne.
2021. jan. 12. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem annyira erős

És még református is, szóval +órák vannak (hittan, stb..)

Vannak/voltak fura tanárok :D

De elég nagy a közösség, szóval könnyű találni barátokat szerintem.

2021. jan. 12. 10:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Remélem, azért nem annyira gyenge. Azzal hogy refis semmi gond nincs🥰
2021. jan. 12. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Nem mondtam, hogy gyenge.

Szerintem a top néhány gimi után teljesen mindegy, hogy hova mész tovább, mert mindenhol felkészítenek az érettségire.

Most ne gondold azt, hogy ha felvesznek(bárhova, nem csak a Bocskaiba) és kiderül, hogy nem szereted, akkor nincs más választásod. Én a bocskaiból átmentem egy másik iskolába 9.ben.

De mostmár egyetemre járok , nem tudom mennyire releváns a véleményem, így 5év után.

Vannak/voltak hülye szabályok, de ez a református dologgal járt együtt.

Gimis részében voltam jó képességű diákok, de voltak olyanok is, akik nagyon gyenge központit írtak és csak azért vették fel őket, mert általánosban is ott tanultak.

2021. jan. 12. 11:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Hogyha*
2021. jan. 12. 11:01
 5/9 anonim ***** válasza:
+Voltak*, bocsi még fáradt vagyok :D
2021. jan. 12. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:

#1 még mindig

Összegezve, szerintem mindegy hova mész tovább. Persze vannak ilyen gimik mint a Fazekas stb...

Annyi legyen a lényeg, hogy érezd jól magad a suliban. Ha nem így lenne simán tudsz váltani bármilyen iskolából.

2021. jan. 12. 11:06
 7/9 A kérdező kommentje:
Miféle szabályokra gondolsz?
2021. jan. 12. 11:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát sok van :D, de ezek mondom 5éves tapasztalatok. Nem tudom, hogy változott e valami azóta.

pl.:

Nem lehet cigizni, nem csak a suli környékén, hanem akár a szomszéd városban is a saját udvarodon meglátnak, akkor abból is lehet gáz.

Lányoknak talán 1 fajta körmük lehet (fehér vagy francia asszem)

Nem lehet tetoválásod (olyan helyen ami látszik)

Hajat nem lehet festeni.

Fiúknak nem lehet fülbevalójuk.

18 képeket ha küldesz valakinek és kiderül, akkor kirúgnak.

Amikor még én odajártam, akkor nem lehetett szakadt farmerbe menni(de ez ha jól hallottam már megváltozott)

Az LMBTQ tagokat sem dijjazzák szerintem

stb...

És persze most nyilván lehet semelyik sem érintene téged (nekem egyszer volt a pólómon egy koponya és felvetették velem a pulcsimat semmi más nem volt) De nem hiszem, hogy egy iskolának ennyire bele kéne szólnia a diákok életébe. (nyilván az összes egyházi iskola ilyen)

2021. jan. 12. 14:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Úristen:D köszönöm a választ:)
2021. jan. 12. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!