Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Akik "idősebben" kezdik...

Akik "idősebben" kezdik (kezdték) az egyetemet elmentek gólyatáborba?

Figyelt kérdés

Tehát nem 18-29 között, hanem mondjuk 25 vagy afölött.

Tudom még odébb van, szóval teoretikus a kérdés, de érdekel. Ami kifejezetten mellette szól az a szocializálódás, bekapcsolódás a hallgatói életbe, közösségbe, ahol majd lehet találni tanulós pajtit meg akikkel megosztjuk az anyagokat stb. Ami ellene szól, hogy lehet kilógnék.

Nappali tagozatos szakról van szó, szóval valóban fogok bőven találkozni a szaktársaimmal (ha felvesznek persze).

Légyszi attók tekintsünk el, hogy nem kezdenél ennyi idősen nappali egyetemet stb. Kifejezetten a kérdésre érdekel a válasz.

2021. jan. 12. 00:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%

Ha jól tudom, sok helyen van egy kor limit a gólyatáboroknál.

Nem tudom, hogy melyik egyetemnél (talán BME ahova járok) hallottam hogy 24 év talán.

Lehet nincs igazam, azért is fogalmazok ilyen óvatosan, de mintha hallottam volna valami ilyesmit...

2021. jan. 12. 18:14
 12/16 anonim ***** válasza:
97%
Most miért is kell lepontozni valakit aki szerint nem gáz ha valaki idősebb létére gólyatáborba megy?:D
2021. jan. 12. 18:45
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
A legtöbb ismerősöm elment gt-be. Szintén a legtöbb ismerősöm az évfolyamon jóval idősebb nálam. Tudok 30 évesről is. Rakd össze a kettőt.
2021. jan. 13. 11:08
 14/16 anonim ***** válasza:
71%
Amikor én voltam gólyatáborban voltak idősebbek is mint te és senkit nem zavart.
2021. jan. 13. 18:01
 15/16 anonim ***** válasza:
79%
Remélem egyszer megéljük, hogy (legális kereteken belül) mindenki úgy élje az életét, ahogyan szeretné. Ha valaki 40 évesen akar gólyatáborba menni, akkor mit bánom én.
2021. jan. 14. 01:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

3-as válaszoló vagyok. Rosszul fogalmazhattam - NEM MENNÉK GÓLYATÁBORBA már semmiképpen, DE FELSŐOKTATÁSBA MÉG IGEN!

Ha jól emlékszem, a 3-as válaszba leírtam a tetemes időkiesés VALÓDI OKÁT.

Üdv:

46,5/N

2021. jan. 14. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!