Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Coospace érzékeli, ha...

A Coospace érzékeli, ha bemásolok egy szöveget?

Figyelt kérdés
Megkaptuk a kérdéseket az egyik teszthez és kidolgoztam őket. A tanár tudni fogja, hogy nem begépeltem, hanem bemásoltam a szöveget wördből?

2021. jan. 11. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Nemár hogy pár kérdésre se tudod megtanulni a választ...
2021. jan. 11. 17:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, max a betűstílusra figyelj, hogy ne jelenjen meg másképp a szöveg.
2021. jan. 11. 17:44
 3/12 A kérdező kommentje:

#1 Egyrészt az se biztos, hogy ezek lesznek a kérdések, másrészt mivel én dolgoztam ki tudom a válaszokat, de nagyon gyors lesz a teszt. Szeretnék végig érni a kérdéssoron. Harmadrészt, ezért van az, hogy vannak életrevalóbbak..

#2 köszi, a választ!

2021. jan. 11. 17:54
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Életrevaló = csaló? Bocs, ezt nem tudtam...
2021. jan. 11. 17:58
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Kidolgozta a válaszokat, nem elkérte valakitől. Látom nem jártál egyetemre, akkor tisztában lennél vele, hogy milyen kevés idő van a tesztekre. Miért ne könnyítené meg a dolgát?

Egyébként sem itt kell erkölcsi tanmesét tartani.

2021. jan. 11. 18:00
 6/12 A kérdező kommentje:

Miért csalok, azzal, hogy nem akarok időt pocsékolni? Kihasználni egy lehetőséget nem csalás, hanem életrevalóság..

De nyugodt lehetsz mert nem fogok kockáztatni a bemásolással végül.

2021. jan. 11. 18:02
 7/12 anonim ***** válasza:
50%

Hű, akkor megnyugodtam...

#5 Egyetemre járok, sőt, képzeld, mellette dolgozok is. Ha akkora mákom lenne, hogy megkapom a kérdéseket, akkor az lenne a minimum, hogy megtanulom rájuk a választ. Nem tudom, hogy máshol ez hogy működik, nálunk mindegyik vizsgán kamera + mikrofon is kellett, a program meg érzékelte, ha valaki lapot váltott.

2021. jan. 11. 18:07
 8/12 A kérdező kommentje:

Szövegértés...

tudom a válaszokat, de nem akarom azzal tölteni az időt, hogy begépelem.

Hú, de nagy csalás..

2021. jan. 11. 18:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, de ugye mindent monitoroz a Coospace, én inkább atfogalmaznám.
2021. jan. 11. 18:14
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem látszódna, hogy bemásoltad, viszont a coospace időnként ment (ki is írja, hogy mikor volt az utolsó mentés) és a tanár talán vissza tudja nézni, hogy egy-egy ilyen mentéskor hogy állt éppen a tanuló (vagyis egyik tanárom ezt állítja). Nem tudom, hogy milyen időközönként csinálja a rendszer, de én a helyedben egy kicsit lassabban haladnék, nem rögtön 3 perc alatt másolnám be az összes kérdésre a választ.
2021. jan. 11. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!