A Coospace érzékeli, ha bemásolok egy szöveget?
#1 Egyrészt az se biztos, hogy ezek lesznek a kérdések, másrészt mivel én dolgoztam ki tudom a válaszokat, de nagyon gyors lesz a teszt. Szeretnék végig érni a kérdéssoron. Harmadrészt, ezért van az, hogy vannak életrevalóbbak..
#2 köszi, a választ!
Kidolgozta a válaszokat, nem elkérte valakitől. Látom nem jártál egyetemre, akkor tisztában lennél vele, hogy milyen kevés idő van a tesztekre. Miért ne könnyítené meg a dolgát?
Egyébként sem itt kell erkölcsi tanmesét tartani.
Miért csalok, azzal, hogy nem akarok időt pocsékolni? Kihasználni egy lehetőséget nem csalás, hanem életrevalóság..
De nyugodt lehetsz mert nem fogok kockáztatni a bemásolással végül.
Hű, akkor megnyugodtam...
#5 Egyetemre járok, sőt, képzeld, mellette dolgozok is. Ha akkora mákom lenne, hogy megkapom a kérdéseket, akkor az lenne a minimum, hogy megtanulom rájuk a választ. Nem tudom, hogy máshol ez hogy működik, nálunk mindegyik vizsgán kamera + mikrofon is kellett, a program meg érzékelte, ha valaki lapot váltott.
Szövegértés...
tudom a válaszokat, de nem akarom azzal tölteni az időt, hogy begépelem.
Hú, de nagy csalás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!