Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért nem tanítják egybe a...

Miért nem tanítják egybe a biológiát és a történelmet?

Figyelt kérdés
Sok trón örökléssel az volt a baj hogy nem született fiú. (bár némely nőkön nagyon dögös lett volna a királyi jelmez). De ez csak az én véleményem. Na már most, állítólag meg van a teknikája hogy hogy lehet fiút, lányt, ikreket, sziámi ikreket össze hozni szex közben. Bár szerencsére most már lehet nő is trónörökös, de nálunk nem is királyság van, tehát nem érint. De azért az fura hogy nem mossák egybe a két témát. Pedig a közép korba annyira más világ volt. A nők nem menstruáltak mert nem volt rá idő, ahogy megszült 6 hét után újra össze hoztak egy gyereket, a férfiak nem élvezhettek el nő nélkül, mert ott volt a hárem. Mégsem élnék abban a korban, mert rengeteg betegség és háború volt. Miért nem tudják így normálisan a töri tanárok el magyarázni? Én majdnem meg buktam érettségin emiatt, a mai napig bánom hogy nem tudtam még jobb lenni. Az oktatás hibája. Ha a sportot bele viszik a töribe pl. ókori olimpia, akkor miért nem részletezik a királyok szexuális életét?

2021. jan. 10. 09:43
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

6: nem a szexen jár az eszem, csak nem szeretem ha nem beszél nyíltan egy tanár

9: pont nem érdekel hogy mit hiszel, attól még több tantárgyból lehettem jó, amúgy meg 3. neki futásra már meg volt az érettségim ha ép tudni akarod, és ismerek olyat aki ötször próbálkozott. Akkor ki a hülye, azok vagy én? Egyébként ha össze szedem magam akár le is doktorálhatok, és politikus is lehetek. Szeretném össze fogni a társadalmat, és meg reformálni az oktatást. Úgyhogy vannak jó tulajdonságaim és ambícióm is.

2021. jan. 10. 12:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy jo pszichologus felkereseset javasolnam.
2021. jan. 10. 12:08
 13/18 anonim ***** válasza:
97%
Tegyék meg tétjeiket, troll vagy csak...?
2021. jan. 10. 12:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 te is hülye vagy. Mielőtt megreformálod az oktatást, inkább tanulj meg írni.

Az, hogy elhiszed, hogy intelligens vagy, és egyáltalán esélyed van arra, hogy az oktatást megreformáld, nem jelenti azt, hogy tényleg így van. Ahhoz, hogy valaki komoly politikai karriert fusson be, elengedhetetlen, hogy intelligens legyen. Te nem vagy az.

2021. jan. 10. 14:44
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy a helyes írás intelligencia kérdése. Ha értelmes dolgokon járatom az eszem, akkor már az vagyok. Egyébként te vagy idén a 11., és csak a mai nap a 2. aki leszól a helyesírásom miatt.
2021. jan. 10. 15:58
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"Ha értelmes dolgokon járatom az eszem, akkor már az vagyok." Ilyet se hallottam. De akkor úgy látszik, ha egész nap mikrobiológián, és negyedfokú egyenleteken gondolkodok, akkor intelligens vagyok. Tehát az se baj, ha hozzá se tudok szólni értelmesen ezekhez, mert elég csak gondolkodni rajta. Mintha bazdmeg, attól lenne valaki diplomás, hogy arra gondol, hogy milyen jó lenne egy diploma.

Szerintem pedig számít a helyesírás. Például, hogy valaki tudja-e, hogy hova kell vesszőt tenni egy mondatban. Amit te nem tudsz.

2021. jan. 10. 17:03
 17/18 A kérdező kommentje:
Félre értetted. Én a kérdésemre mondtam hogy értelmes, mert olyan jó hosszan meg fogalmaztam.
2021. jan. 10. 17:11
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy elhiszed, hogy értelmes a kérdésed. Az egy dolog, hogy hosszan fogalmaztad meg, de ettől meg hülyeség.
2021. jan. 10. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!