Angol emeltszintű érettségivel kapcsolatos kérdés (pluszpontok)?
Tehát, az emeltre és a nyelvizsgára is adnak plusz pontot, ám ha az emeltet ugyanabból teszed mint a nyelvizsgát akkor csak az emelt érettségit veszik figyelembe, báris én így olvastam.
Szóval ha nincs nyelvvizsgám de teszek egy angol emeltet, mégha ez nem is kell arra a szakra amire jelentkeztem (de persze ezmellett teszek egy oda szükséges emeltet is) akkor azért kapok plusz pontokat?
Tudom, hogy egy bizonyos ponthatár felett jár csak pluszpont, de például tegyük fel, hogy ez sikerül.
Nem tudom kinek mennyire világos a kérdés
2
De én úgy tudom, hogy nem jár mindkettőért pont..
Edulineon ez van:
"A nyelvtudással kapcsolatban figyelembe kell még vennetek, hogy ha ugyan abból a nyelvből érettségiztek emelten, mint amiből nyelvvizsgátok is van, akkor azok a pontok nem adódnak össze. Ilyenkor a számotokra legkedvezőbb lehetőséget fogják számolni, ami azt jelenti, hogy az emelt érettségi többletpontját kapjátok meg, mivel az ér többet."
Szóval igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!