Megéri csatlakozni az AIESEC-hez?
Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, egyszerű tagként kezdenék ott dolgozni, esetleg egyetem után ki szeretnék menni külföldre is. Meg lehet csinálni? Mi a véleményetek? Van korhatár?2021. jan. 7. 19:48
1/1 anonim válasza:
Amikor en voltam aiseces, kb 10 eve, nem kellett "tagnak" lenni ahhoz, hogy kulfoldre menj. Csak ki kellett fizetni a tagdijat.
A tag az volt, aki a magyarorszagi helyi szervezet (kulonbozo egyetemeken vannak) mukodeseben reszt vett, igyekezett magyar cegeknel a kulfoldi gyakornokoknak helyet szerezni, taborokba jart (ahol finom kannas bort ivott) stb. Tag lehetsz csomo mas diakszervezetben is, attol fugg, melyik egyetemre jarsz. Ettol fuggetlenul mehetsz kulfoldre aiseccel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!