Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit vigyek még koleszba?

Mit vigyek még koleszba?

Figyelt kérdés

Evőeszközök

Tusfürdő+ törölköző+ papucs

Borotva+ after shave+ Borotvahab

Arckrém+ dezodor + parfüm

Fogkefe+ Fogkrém

Ruhák

2010. aug. 14. 05:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk anno 10-kor villanyoltás volt ezért elemlámpa jól jött.De majd meglátod elsö hét után mi kellhet még.

-kis olló

-tü,cérna

2010. aug. 14. 06:11
 2/12 anonim válasza:
81%
ágynemű huzat...fésű...kispárna .. :D
2010. aug. 14. 06:49
 3/12 anonim ***** válasza:
47%
Mini varrókészlet (tű, cérna, GOMBOK), szappan, fésű, sampon, hajszárító, körömvágó olló, házipatika (gyógyszerek hasmenésre, hányásra, fájdalomra, lázra, ragtapasz, betadin), WC-papír, ágynemű, papírzsepi
2010. aug. 14. 06:59
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Esernyö-t.
2010. aug. 14. 07:21
 5/12 anonim ***** válasza:
65%
vállfa, pohár, szalvéta, fürdőpapucs, én higiéniás törlőkendőt is vittem, letörölni a bútorokat, újságpapír a cipőd alá a szekrénybe
2010. aug. 14. 07:23
 6/12 anonim ***** válasza:
58%

Képet a falra, meg ilyesmiket, hogy otthonosabb legyen majd a szoba.

Nem tudom, hogy középiskolás kolis leszel, vagy fősulis/egyetemi, én a fősuli 4 éve alatt voltam kolis, és a 2. évtől bizony már utánfutóval költöztem, mert hűtőt és tv-t is vittünk. :)

(A folyosón volt 2 hűtő, minimális hellyel, s volt, hogy eltűnt ez-az), a tv meg jól jött, csak a földszinten volt az aulában egy nagy plazma, aztán ennyi.

Számítógépet a szobatárs hozott, vagy később már párom laptopját használtam szakdolgozatíráshoz. :)

Én a bulis arcok közé tartoztam, folyton társaságban voltam, a szobánk előtt ágy, fotel, kisasztal volt, gyakran ment a kártyázás, buli előtt iszogattunk, meg hasonlók... :)

Igazán klassz volt a 4 év, életem legszebb évei voltak!

Te se csak a tanulással foglalkozz! :)

Volt a koliban pár szoba, ahol azt hittem nem is laknak! Olyan üres volt, sehol egy személyes tárgy, a fal üres, kongott az egész, még az asztalon-ágyon sem volt semmi, pedig srácok voltak, mindig rendet raktak, vagy fogalmam sincs... De rossz volt belépni hozzájuk.

Miután beköltözöl, hamar rájössz, mire van még szükség, majd legközelebb pótolod. :) Idővel egyre több igényed lesz, én legalábbis hazaköltözéskor már napokig csomagoltam, itthon meg azt se tudtam, mit hova tegyek. :D

Volt, aki vonattal költözött 200 km-t, minden héten hazavitt egy bőröndnyi cuccot. Hát én az életben nem jutottam volna a végére.

Én konyhai cuccal is tele voltam, edények, tányérok, poharak, mindenem volt, sokat sütöttem-főztem.

2010. aug. 14. 07:59
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
hosszabítót se felejts el, mert valszeg csak 1 konektor lesz (persze az is rossz helyen), és 10 millió dolog megy áramról! esetleg valami óra.
2010. aug. 14. 09:30
 8/12 anonim válasza:

papirtörlő, zacskó, szennyeszsák...

kisolló

2010. aug. 20. 15:17
 9/12 anonim ***** válasza:
felsőoktatási vagy gimis?
2010. aug. 20. 17:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Gimis koli de felsőoktatásban vagyok.
2010. aug. 20. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!