Tudnátok tippet adni hogyan gyakoroljon a fiam hogy jól sikerüljön a központi felvételi?
Nyomtassátok ki a korábbi feladatokat és csinálja időre.
4 éve felvételiztem, egy betűt nem készültem rá (a tanárok jobban be voltak feszülve rá, mint én). Akkor az átlag 50 volt, nekem 55 pontom lett.
Nem akartam erős suliba menni, szakgimnázuimba jelentkeztem (szakma + érettségi). A felvételi elbeszélgetésen mondták, hogy ők nem nézik a pontokat 😀 Azt az egy sulit jelöltem meg, röhögve bekerültem.
A régebbi feladatokat megtalálod neten, ha azokat megcsinálja akkor azzal tud gyakorolni.
Én tavaly írtam, voltak egyszerűbb és nehezebb feladatok is. Szerintem annyira nem volt vészes.
Arra figyeljen oda, hogy ne kapkodja el a feladatokat. Próbálja meg jól beosztani az idejét, ha marad ideje nézze át a végén.
Nekem 82 pontom lett (44 a magyar és 38 a matek), felvettek abba az iskolába amelyikbe menni szerettem volna.
Az tanácsolnám neki, hogy ne izgulja túl a dolgot. Csak olyanokat fognak kérdezni amiket általánosban tanultak. Sok sikert neki:)
Én is most fogok felvételizni, így az én válaszom nem tudom, hogy mennyire mérvadó
Én hetedik osztály félévétől készülök. Megvettük a mozaikos felvételi előkészítő könyveket, azokat nyáron meg csináltam. 2004-től vannak fent a felvételi fekadatsorok, azokat oldogattam, már az összessel kész vagyok. Matektanárhoz két helyre járok + ugye a suliban, magyarból viszont elég a sulis tanár, mert vele szeptember óta heti 4-szer csak a felvételire készülünk
Én végig csináltan az összeset többször
Arra figyelj h hátra ülj h ne zavarjon a tanár és lehetőleg a napos oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!