27 évesen nem gáz úgy elkezdeni egy egészségügyi képzést, hogy semmi egészségügyi tapasztalatom nincsen?
Figyelt kérdés
Csak érettségiig jutottam, nem tanultam tovább. Kihasználva, hogy most lehet utoljára rövid időn belül okj-s szakmát tenni, elkezdtem egyet. Labor asszisztens szakmára esett a választásom, a településünkön lévő laborba gyakorlatra is mehetek. Viszont én tényleg 0 tudassál rendelkezem, úgy értve eddig közöm sem volt az egészségügyhöz. Félek, hogy ez miatt ott csak láb alatt leszek.2020. dec. 25. 15:17
2/4 anonim válasza:
Tanuló leszel, szóval egyértelmű, hogy nem.
3/4 anonim válasza:
Dehogy gáz, sok sikert kívánok a képzéshez, jól választottál szerintem! :)
4/4 anonim válasza:
Az ember azért megy tanulni, hogy képezzék, oktassák. Ha már meglenne a tudása, nem lenne szükség a képzésre. Ha úgy magyaráznak, hogy nem érted, mert valamilyen alap hiányzik, akkor kérdezz, ne hagyd az oktatót továbbmenni.
Csak vágj bele nyugodtan, ne habozz! :-) Sok sikert a tanulmányaidhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!