Kollégiumot keresek Budapesten, valaki tud egyet ajánlani? (légy szíves, olvasd el figyelmesen a kérdésem részleteit is, mielőtt válaszolnál)
Sziasztok!
Én egy tizenhat éves lány vagyok.
Tizennyolc éves koromtól kollégiumban szeretnék lakni. (Akkor a gimnázium második osztályát fogom végezni.)
Okok:
-az önállóságom, valamint a társas készségeim fejlesztése
- a szüleimnek egyre kevesebb türelmük van hozzám, mivel néha eléggé fura megnyilvánulásaim vannak (például ordibálok a hat éves húgommal), de egészen jelentéktelen dolgok miatt is haragszanak rám. Úgy érzem, hogy a környezetváltozás jót tehet nekem.
Nem lakom távol Budapesttől (háromnegyed óra vonatozás),de úgy érzem, hogy a helyzetemből fakadóan indokolt lenne. Egy budai gimnáziumban folytatom tanulmányaimat.
Ilyesmi kollégiumra gondolok (ha ez nem "toronyóra lánccal"):
Legyen otthonos és tiszta, de nem szükséges, hogy "ötcsillagos" legyen.
Lakják kedves és toleráns emberek.(Ez azért fontos, mert egy veleszületett idegrendszeri eredetű állapottal (gy. k. betegséggel) élek.)
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Utóirat: ha -taplóságod miatt- nem tudsz a kérdésemre értelmes választ írni, akkor inkább ne is írj semmit.
Igazatok van, megpróbálom az iskola által fenntartott kollégiumot (de erről meg kellene kérdezni a doktornőt is (aki diagnosztizált), hogy egyáltalán ajánlott-e nekem a kollégiumi ellátás.)
Albérletre (sajnos...) nem telik nekünk, megfelelő diákmunkát meg -az állapotom miatt- valószínűleg nem találnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!