Mit írsz egy portfolióba? Mivan akkor, ha a munkáid közt találnak egy már létező tervett, de te nem tudsz róla?(designer)
Egy ideje a portfoliómon gondolkozom, hogy mégis hogyan kéne neki állni?
Valamint ha egy egyetemre beadok vmi munkát és azt ők már ismerik/látták vki másnál az ötletett, olyankor mit csinálnak? Mert, hogy elég sok dolgot lehet taláni és már én is találtam meg utólag munka tervemet.
Tisztában vannak ezzel a tanárok is.
Nincs pontosan két ugyanolyan munka, a hozzáértők pedig észreveszik a különbségeket. Ha viszont loptad, akkor egy-az-egyben egyezik, így kiderül, hogy nem a tied.
Az sem baj, hogyha ihletet merítesz valakinek a munkájából, és arra alapozva csinálod a terveket, a lényeg a belefektetett munka, illetve hogy saját magadat mutasd be a munkán keresztül.
Köszi. Épp ez az h én nem szeretek másolni másoktól. Ha iskolai feladat van és mástól nyerek ikhletett azt sosem használom fel. Vagy ha otthon tervezem és beviszem az iskolába körülnézek a többiek munkái közt,h nincs e olyan ami hasonló... Nagyon rühelem ezt a dolgot.
A portfolióval kapcs, meg az érdekel hogyan állítom fel. Hogyan kezdemel... Mit rakok a legelejére? Név?, 'portfolió?' aztán magamról és a munkáimról bemutatkozó szöveg? Majd a munkáim és hozzá vmi kis apró szöveg, történet...stb?
"tervett, ötletett!
.
Akadémiai Kiadó, Helyesírási tanácsadó szótár.
A tárgyrag mindig 1 -t-.
Ő is egy értelmes választ adott, csak nem a kérdésre😌.
Azzal nincs bajom, h kijavít hisz alap dolog a helyesírás csak én sajnos akkor nem figyeltem rá és igyekszem feglődni e terén.
De ha még a kérdésemre kapnék választ.😅
Már egy grafikust is megkérdeztem, de mikor azt mondta h mutassam meg az enyémet🤯 hol ott mondtam h nincs akkor már nem volt hajlandó további válaszokat adni😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!