Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez lenne az érettségi? Próbaér...

Ez lenne az érettségi? Próbaérettségi volt, minden jeles. Mostantól az oktatásnak van értelme?

Figyelt kérdés

Múlt héten volt az iskolában önkéntes alapon írásbeli próbaérettségi kiscsoportos.

Az igazi érettségivel megegyező pár évvel ezelőtti feladatlapokat kellett tölteni azonos időkeretben (2 óra/3 óra).

Majd értékelték.

Nekem minden ötös lett.

Úgy hogy nagyjából készülni erre külön semmit se készültem.

Innentől fogva mit gondoljak a majdani érettségiről? Ennyi? Mert akkor ez mese habbal.

A szóbelit ne hozzuk ide, az még ennél is nagyobb lóf***ság, még a tanárok is megmondják, az érettségi jegye az írásbelivel eldől. Aki ott ötös, szóbelin már csak az időjárásról beszélgetnek majd.

2020. dec. 10. 07:57
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Nekem osztálytársam 85%-os írásbelit írt ami 5-ös és szóbelin szépen lerontotta mert leblokkolt :)"

Jajjaj. szegény. na én nem fogok....

2020. dec. 10. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Na azt majd meglátjuk.

Most nagyon nagy arcod van csak nehogy beégj :D

2020. dec. 10. 12:22
 13/16 anonim ***** válasza:
78%
Egyetemen úgyis kibuksz te nagyképű. Ott már nem lesz mese habbal :D
2020. dec. 10. 12:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Mucikáim :D Akinek sikerült töröltetni a kérdéses válaszom, alapból megadnám az érettségit. Aki megtörölte, szerintem agysebész lehet

:D

2020. dec. 10. 23:15
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó ez amúgy. Ilyen eszköz van a kezedbe, van akinek ez a köcsög platform az élete. ÉS TUDOD, tudod, hogy igazam van, és mégis törlöd. Miből vagy te? :\
2020. dec. 10. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
33%
14-es! Milyen kérdés? :o
2020. dec. 10. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!