Szerintetek marad a távoktatás szilveszter után?
„6/6 anonim ***** válasza:
Remélem január 11-én vége és végre újra járhatunk rendesen suliba.”
Gondoltátok volna egy éve, hogy ilyen is lesz, és nem sulimegúszás?
Én igen.
Az 5-ös válaszoló vagyok és én már nagyon várom. Nekem kicsit “személytelenek” az órák, hogy nem látom a többieket, max. a tanárt (ha bekapcsolja a kamerát).
Szerintem sokkal jobb személyesen vizsgázni, mint neten. Múltkori zh-nál is meggyűlt a bajom.. hála a netnek :(
Szerintem már mindenki szeretné, hogy visszatérjen az élet a normális kerékvágásba. De őszintén szólva nem nagyon bízom benne, hogy ez januártól lesz az adatokat látva. :( sajnos...
Felejtsétek el a fizikai sulit májusig. Az utolsó 2-3 hétre majd be lehet menni. Kb az lesz mint a suli kezdetekor, pár hétre az elején be lehetett menni. Ennek lesz a tükörképe, pár hétre a végén.
Vakcina nincs és még egy jó ideig nem lesz. Ha márciusban elkezdik az első körös oltásokat az jó lesz. De ha el is kezdik, első körben az orvosok és ápolók kapnak majd. Ennek a járványhelyzetre semmi kihatása nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!